Workshop gratuit de muzică tradițională indoneziană la Universitatea Națională de Muzică București

15.11.2022 20:40

Miercuri, 16 noiembrie 2022, la ora 18.00, invităm la Sala Enescu a Universității Naționale de Muzică București pe toți etnomuzicologii, iubitorii muzicilor extraeuropene, studenții și elevii instituțiilor de învățământ muzical dar și pe toți cei doritori să guste din arma exotismului, să participe la workshopul de muzică tradițională indoneziană specific insulei Sulawesi. susținut de Maestrul Basri Baharuddin Sila, îmopreună cu muzicieni și dansatoarele Institutului de Artă Batara Gowa din Makassar.

 

În buna tradiție a Asociației Culturale Nirmal Art, organizăm împreună cu Universitatea Națională de Muzică București, ori de câte ori avem invitați artiști din zone culturale indepărtate, un workshop pentru a face mai cunoscultă și accesibilă muzica acelor locuri.

Intrarea este LIBERĂ

Interpretează:
Maestrul Basri Baharuddin Sila (flaut, percuție), Andi Muhammad Redo (percuție, kecapi, gong), Syamsuddin bin Sattu (percuție, flaut)
Dans tradițional: Nur Asma Syukur, Nur Intan Rahmi, Siti Hariati, Sri Indrayanti
 

Managerul proiectului Indonesian Scent este Victor - Nicolae Ciobanu, bursier din anul 2016 în Indonezia, insula Sulawesi și insula Java, Yogyakarta, discipol al maestrului Basri Baharuddin Sila.

Parteneri: Ambasada Republicii Indonezia în București, Kampung Seni Baruga Kaluarrang, Primăria Orașului Makassar, Penari Makassar Performing Art Management, Departamentul de Cultură al orașului Makassar

Workshopul face parte din turneul Indonesian Scent (LIDO), are se desfășoară în România și Turcia

 

 

Asociația Culturală „Nirmal Art” este organizatoarea evenimentelor de succes: Turneul Național Comorile Persiei, Gala muzicilor tradiționale finanțată de Ministerul Culturii, Festivalul Primăvara Spiritului, Programul Respirăm împreună realizat de comunitatea cântăreților români de operă în sprijinul bolnavilor de COVID19, ciclul de conferințe Cultura Spiritului. Atelier de meditație (Biblioteca Metropolitană) și producția independentă de operă La Serva Padrona.  Este alcătuită din profesioniști în domeniul culturii care și-au propus să împrospăteze peisajul cultural românesc cu proiecte interesante, inovative și atractive, promovând arta autentică și spiritualitatea.

 

   Asociația Culturală „Nirmal Art“

  asociatia.nirmal.art@gmail.com

  https://nirmal-art.com/

     +40721433018

 

 

Contact