Meditații Estivale Gratuite - Sahaja Yoga: Relaxare și Creștere Spirituală

24.07.2023 11:41

În această vară fierbinte, vă invităm să experimentați GRATUIT Realizarea Sinelui și beneficiile accesării propriei energii Kundalini prin programul nostru de Meditații Estivale Sahaja Yoga. Vă așteptăm în fiecare miercuri, începând cu ora 17:30, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București, pentru 75 de minute de relaxare, conectare spirituală și descoperire a unor nestemate ale tezaurului culturii universale.

Sahaja Yoga oferă o cale sigură în căutarea sinelui și stăpânirea de sine, ce aduce echilibru, sănătate, armonie, creativitate și dezvoltare personală. Prin meditație, veți explora inteligența emoțională și veți atinge înălțimi spirituale, contribuind astfel la evoluția personală.

Anul 2023 marchează Centenarul nașterii fondatoarei Sahaja Yoga, Shri Mataji Nirmala Devi, ocazie specială pentru a celebra nu doar acest eveniment unic, ci și fiecare etapă pe care o parcurgem în călătoria noastră interioară.

Intrarea este liberă pentru toți cei interesați să participe și să descopere frumusețea meditației și călătoria spre conștiința de sine și spiritualitate. Vă îndemnăm cu bucurie să ne însoțiți în aceste momente de contemplare și conexiune interioară.

"Meditația vă permite să pătrundeți în profunzimea ființei voastre interioare. Când meditați, sunteți liniștiți, într-o stare de conștiință fără gânduri. Această conștiință se extinde și se deschide. A atinge o astfel de înălțime a detașării și înțelegerii este posibil doar prin meditație. Meditația este singurul mod prin care vă puteți îmbogăți interior cu frumusețea Realității... Nu există nicio altă cale de a pătrunde pe tărâmul Divinului." (Shri Mataji Nirmala Devi)

Nu ratați această oportunitate de a vă conecta la comorile voastre interioare și a experimenta pacea meditației Sahaja Yoga.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii:  https://www.facebook.com/yoga.Bucuresti 

#meditatie #centenar #sahajayoga #cultura #spiritualitate #evolutie #echilibru #ShriMatajiNirmalaDevi #timpliber #yoga #gratuit

Contact