Concert aniversar: Lumini de Crăciun

24.11.2017 10:58

Luminile de Crăciun se aprind la Sala Dalles pe 13 decembrie


 

Universitatea Populară „Ioan C. Dalles“ organizează miercuri, 13 decembrie, la ora 19.00 Concertul Lumini de Crăciun, celebrând împlinirea a 20 de ani de activitate solistică ai sopranei Cleopatra David. La pian: Ieronim Buga Biletele se vând în rețeaua Eventbook.

Vă invităm la un recital de arii din opere, lieduri și…colinde de Crăciun interpretate de soprana Cleopatra David și pianistul Ieronim Buga. O călătorie prin genuri și stiluri muzicale și prin zone geografice diferite. Veți asculta lucrări de R. Strauss, Fr. Schubert, M. Reger, Ch. Gounod, W.A. Mozart, V. Teodorian, D. Mizrahy.

 

Concert aniversar al sopranei Cleopatra David – 20 de ani de activitate solistică

 

 

Muzician, eseist, Cleopatra David a cântat pe numeroase scene din România, dar și India, Italia sau Finlanda, unde a susținut și un masterclass internațional de canto. Este membru al Sangit Chamber Ensemble și al colectivului Operei Comice pentru Copii din București. A obţinut titlul de Doctor în 2010 sub îndrumarea compozitorului Octavian Nemescu, a făcut un stagiu de cercetare în India, unde a studiat muzică clasică indiană, stilul Karnatik. Susține frecvent conferințe și publică articole, cronici muzicale şi studii în revistele Actualitatea muzicală  şi  Muzica, pe site-ul https://Liternet.ro sau pe blogul de pe Adevărul.ro. A organizat proiectele: Self Realization Tour, Romania 2012 şi 2013, 2013, anul Tagore. 100 de ani de la decernarea Premiului Nobel, Stagiunile de concerte Sangit Chamber Ensemble 2013-2017, Proiectele Glorie Mamei - 2015, Festivalul Primăvara Spiritului 2016 și 2017 , a fost coorganizator pentru Atelier de meditaţie la Biblioteca Metropolitană, şi Junge Talent Masterclass, 2016 împreună cu Los Angeles – Moscow Music School  şi Austrian Imperial Arts și managerul Turneului Național Comorile Persiei și al Galei Muzicilor Tradiționale 2017.

 

Pianistul Ieronim Buga este absolventul Academiei de muzică București, secţia Dirijat Cor Academic şi secţia Pian. Din 1994, este angajat ca artist liric şi artist instrumentist în cadrul mai multor instituţii culturale bucureştene, Filarmonica "George Enescu", Orchestra Naţională Radio, Corul Naţional de Camera "Madrigal". A participat la numeroase turnee în Spania, Germania, Danemarca, Elveţia. Are o bogată activitate de pianist acompaniator şi este membru al mai multor ansambluri camerale.

 

Adresa sălii: Universitatea Populară „Ioan C. Dalles”, Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti, Telefon 021155260, 021314663, secretariat@updalles.ro

 

Biletele se vând online pe https://eventbook.ro, în magazinele din rețeaua Eventbook sau cu 30 de minute înainte de concert la Sala Dalles.

 

Costul biletelor:

25 de lei – stal

20 de lei – balcon

Contact